Generator

Bil Generator

 

Trasig generator

Har du en trasig generator du vill renovera kan du komma in med den till oss på Ringvägen 153. Vi renoverar och säljer nya generatorer till alla bilmärken och i vår bilverkstad erbjuder vi även montering. Välkommen in för att få gratis felsökning och offert på din renovering.

VAD HÄNDER EFTER DU LÄMNAT IN DIN GENERATOR

generator-bil-blixtserviceEn av våra auktoriserade tekniker tar hand om din generator under hela renoverings förloppet.

När du väl lämnar in din generator så provar vi den först i testbänk där moment och skick av ditt aggregat kontrolleras. I vissa fall behöver bara ett mindre kol byte göras och din generator kan fortsätta jobba i din bil.

Om ditt aggregat visar sig vara defekt så tas det isär av en utav våra erfarna tekniker. Där fastställs vilka delar som behöver bytas ut och hur lång tid hela renoveringen kommer att ta. Gavlar och övriga delar som kan återanvändas och ej är defekta eller slitna monteras in igen.

Gratis felsökning

Du medelas om pris och tidpunkt när renoveringen blir klar. Oftast blir vi klara med generatorn under dagen om vi får in den tidigt på morgonen.

Delarna målas och lackeras sedan och behandlas med rostskydd för att återfå samma skick som en helt ny generator.

Aggregatet sätts sedan ihop med de nya och återanvända delarna.

Till slut testas generatorn igen på testbänk för att åter säkerställa optimalt skick och gång.

Olika slitagedelar såsom kol och kullager byts alltid ut vid en eventuell renovering av ditt befintliga aggregat. Utbyte av slitagedelar säkerställer att din renoverade generator håller lika länge som en helt ny.

Om priset inte är passande så behöver du inte betala för felsökningen

Samlarbilar och äldre generatorer

Har du en samlar bil där generatorn kanske slutat tillverkas för många år sen. Då kan vi oftast renovera din original generator, kom in med antingen generatorn eller bilen så hjälper vi dig även med montering.

generator-right-content

Pris för renovering av bil generator

Renovering av en generator tar olika lång tid beroende på fabrikat och en del andra faktorer. Därför skiljer sig även priset vid renovering av generatorer och vi lämnar alltid ett kostnadsförslag innan arbete påbörjas. Ring oss på 08-643 00 24 och fråga om vad en eventuell renovering kan kosta.