Startmotor

Bil Startmotor

 

startmotor-content-left

Renoverad startmotor samma dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har även ett stort lager startmotor delar i lager som antingen kan köpas direkt i butiken på Ringvägen 153, Stockholm eller genom webshoppen Bildels Centralen Bilreservdelar

startmotor-right-content-tall

Startmotor till bil

 

Trasig startmotor

Har du en trasig startmotor du vill renovera kan du komma in med den till oss på Ringvägen 153. Vi renoverar och säljer nya startmotorer till alla bilmärken och i vår bilverkstad erbjuder vi även montering. Välkommen in för att få gratis felsökning och offert på din renovering.

VAD HÄNDER EFTER DU LÄMNAT IN DIN STARTMOTOR

En av våra auktoriserade tekniker tar hand om din startmotor under hela renoverings förloppet.

När du väl lämnar in din startmotor så provar vi den först i testbänk där moment och skick av ditt aggregat kontrolleras. I vissa fall behöver bara ett mindre kol byte göras och din startmotor kan fortsätta jobba i din bil.

Om ditt aggregat visar sig vara defekt så tas det isär av en utav våra erfarna tekniker. Där fastställs vilka delar som behöver bytas ut och hur lång tid hela renoveringen kommer att ta. Gavlar och övriga delar som kan återanvändas och ej är defekta eller slitna monteras in igen.

Gratis felsökning

Du medelas om pris och tidpunkt när renoveringen blir klar. Oftast blir vi klara med generatorn under dagen om vi får in den tidigt på morgonen.

Delarna målas och lackeras sedan och behandlas med rostskydd för att återfå samma skick som en helt ny generator.

Aggregatet sätts sedan ihop med de nya och återanvända delarna.

Till slut testas ditt aggregat igen på testbänk för att åter säkerställa optimalt skick och gång.

Olika slitagedelar såsom kol och kullager byts alltid ut vid en eventuell renovering av ditt befintliga aggregat. Utbyte av slitagedelar säkerställer att din renoverade startmotor håller lika länge som en helt ny.

Om priset inte är passande så behöver du inte betala för felsökningen

Samlarbilar och äldre startmotorer

Har du en samlar bil där generatorn kanske slutat tillverkas för många år sen. Då kan vi oftast renovera din original startmotor, kom in med antingen startmotorn eller bilen så hjälper vi dig även med montering.

Pris för renovering av bil startmotor

Renovering av en bil startmotor tar olika lång tid beroende på fabrikat och en del andra faktorer. Därför skiljer sig även priset vid renovering av aggregat och vi lämnar alltid ett kostnadsförslag innan arbete påbörjas. Ring oss på 08-643 00 24 och fråga om vad en eventuell renovering kan kosta.