Blixtservice Bilverkstad – Södermalm

Däckbyte

Däckbyte Stockholm, Södermalm

Om du behöver hjälp med att byta däck så är Blixtservice bilverkstad det självklara valet speciellt för dig som bor på Södermalm eller centralt i Stockholm. Våra mekaniker byter dina däck enkelt och säkert.

Vid varje däckbyte kontrollerar våra mekaniker däckens kondition och lufttryck. Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de behöver bytas ut eller vad som är fel. Vi har även däckhotell beläget på södermalm om du inte orkar ta med dig dina vinter eller sommardäck.

Däckbyte & hjulskifte Stockholm, Södermalm

Förutom att vara en brett arbetande bil & serviceverkstad kan vi tillgodose din bils behov när det kommer till däck. Vi finns centralt belägna på Södermalm och står till tjänst både när det gäller däckbyte. hjulskifte, kontroll av bildäck, försäljning och däckhotell, oavsett bilmärke! Slå oss en signal på 08-643 00 24 eller fyll i vår formulär.

När är det dags för däckbyte?

Sommardäck får du ha från och med den 1:a april till och med den 30:e november.

Enligt Lag så måste du ha vinterdäck på din bil från och med den 1:a december till och med den 31:a mars.  Dubbdäck får du använda från och med den 1:a oktober till och med den 15:e april. Kom ihåg att boka ditt däckbyte i tid!

BOKA

Boka service eller reparation av din bil
Telefon

08-643 00 24

Email

info@blixtservice.se